עאמר אלזאמלי הוא בעל תואר ראשון בתחום החברה והחינוך, ומשמש כמדריך ארצי ומקומי המתמחה במורשת הבדואית ובידיעת הארץ. פעילותו המקצועית משלבת ידע אקדמי, ניסיון חינוכי והיכרות מעמיקה עם הקשר החברתי-תרבותי של החברה הבדואית בנגב.
בנוסף לפעילותו ההדרכתית, אלזאמלי הוא מגשר מוסמך, רכז קהילתי בעיר רהט וחובש בכיר במד״א, תפקידים המשקפים מחויבות עמוקה לעשייה קהילתית, אזרחית וחינוכית.
סיוריו בעיר רהט מציעים היכרות שיטתית ומעמיקה עם התפתחותה של העיר, מבניה החברתיים, מוסדותיה המרכזיים ותהליכי הצמיחה וההתמודדות שעיצבו את דמותה. היותו יליד שנת הקמת העיר מאפשר לו להציג פרספקטיבה ייחודית, אישית והיסטורית כאחד, על תהליכי ההישרדות, ההצלחה וההתבססות של הקהילה המקומית.
במהלך הסיורים נחשפים המשתתפים לאתרים מרכזיים בעיר, לסיפורי חיים של תושבים ולמרקם הכלכלי-קהילתי, לרבות היכרות עם עסקים מקומיים מובילים המציעים מוצרים איכותיים במחירים נגישים.
כמו כן, עומדים לרשותו של אלזאמלי בית מארח ואוהלים ניידים, המאפשרים קיום של מפגשים, סיורים ואירועים חינוכיים וקהילתיים. ההדרכה ניתנת בעברית ובערבית ברמה גבוהה.
החברה הכלכלית בעיר רהט פועלת לחיזוק העסקים הפועלים בעיר, למשיכת עסקים חדשים וליצירת שיתופי פעולה מקומיים משמעותיים.
אם יש לכם עסק בעיר רהט ואתם צריכים עזרה, אם אתם חושבים להקים כאן עסק, או שיש לכם הצעה לשיתוף פעולה עם העסקים בעיר – אנחנו כאן עבורכם.
טלפון: 08-9118172
מייל: info@ecrahat.com
פקס: 08-9118172
יש לך שאלה? רוצה לקבל עדכונים?
אנחנו מקשיבים:
עסקים
לבנות עסק
מידע והוראות
תהליכי הקמה
טפסים חשובים
מידע והוראות
מענקים
לצמוח
ללמוד
כתבות ועדכונים
מדריכים לעסקים
מבנים ריקים
קורסים והכשרות
תושבים
לבחור מקומי
לבלות
אירועים קרובים
אירועי עבר
דרום אדום
לילות רמאדן
תפד׳לו
תיירים
להתארח
סדנאות, תרבות ואמנות
לטייל
מסלולים וסיורים
אתרים
לחגוג
אירועים קרובים
לישון
מקומות ללינה ביתית
להתחבר לרהט
הרשמה לעדכונים
יצירת קשר
כל הזכויות שמורות לחברה הכלכלית רהט 2021
בונים חדשנות בארגונים.
מהר.
החברה הכלכלית לא מתחייבת לפרסם באתר זה את כל הנרשמים אלא לאחר בדיקה ואישור.
זיהית טעות באחד מהפרטים של העסק שלך?
כתבו לנו כאן, נבדוק, ונמהר לתקן!